Autobedrijf Piet Brands is 50 jaar lid van BOVAG

Autobedrijf Piet Brands viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het Autobedrijf in Zeijen is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Levin Meiresson ontving Willem Brands een speciale oorkonde.

Autobedrijf Piet Brands staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Autobedrijf Piet Brands biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Historie

Vader Piet Brands begon op 01 April 1968 aan de Hoofdstraat 17 in Zeijen ( Drenthe ) een autobedrijf in de oude smederij van Hendrik Lanting, hier werden autos hersteld, onderhouden en verkocht en ook was er een tankstation, later kwam er ook taxi vervoer en een schade afdeling bij.

De showroom aan de Hoofdstraat 13 kwam er een aantal jaren later bij, hier is nu ook een nieuwe werkplaats ingericht sinds 2017 en staat alles in het teken van het onderhoud,de Apk en verkoop van auto,s en lichte bestel auto’s

Autobedrijf Piet Brands heet u vanharte welkom voor onderhoud, Apk keuring of aan en verkoop van uw auto.

Sinds 1930

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.